paymenticonheader

Kinetic

Fairpoint Outdoors A/S er udvikler og producent af sportsfiskerudstyr.
Udover deres egne mærker såsom; Westin, Kinetic, Unique Flies og Move Mountains, er fairpoint outdoors også eneforhandler af Sage, Rio og Redington i Skandinavien.
Fairpoint Outdoors A/S blev grundlagt i 2003 af partnere; Jens Buhl Jørgensen, Thomas Petersen Eldor og Thomas Jespersen. Alle 3 stiftere arbejder stadig på fuld tid i virksomheden.
I dag dækker virksomheden en bred vifte af fiskeudstyr, hovedsageligt udviklet og fremstillet af virksomheden selv. Fairpoint Outdoors A/S beskæftiger mere end 35 medarbejdere i hovedkvarteret som ligger i Danmark, og de har desuden 25 erfarne sælgere i hele Europa samt salg i Australien og USA.

Kinetic Fiskegrej & udstyr.
Når det kommer til at producere fiskegrej & fuskeudstyr, handler det om at gøre drømme til virkelighed. Derfor er Kinetic designet og udviklet af dedikerede lystfiskere, der ved, hvad der skal til for at få succes i alle slags situationer. "Deres mål med Kinetic er at lægge al viden i de produkter, de laver. På denne måde kan de være sikre på, at Kinetic -produkter hjælper dig med at fange flere og større fisk." Der er ikke indgået kompromiser vedrørende design, materialer, komponenter og håndværk, der bruges til Kinetic -serien. Alligevel er prisniveauet afgørende og tørrer let konkurrencen væk. Kinetic tilbyder et stort udvalg af fantastiske fiskegrejsprodukter, der er ideelt til den nye, der kommer til sporten. Hvert produkt er baseret på de høje værdier, kvalitetskrav og ekspertise, der kendes fra markedsledende Kinetic -produkter. Når du kigger på Kinetic -serien, er holdbarhed og høj ydeevne det som du skal tænke på! 

Der er ikke nogen produkter at vise.